Keitä me olemme?

Tiger Production Oy on ohjelmapalveluihin ja tapahtumatuotantoon erikoistunut yhtiö. Tiger Productions Oy kuuluu vuosi vuodelta kasvavaan ja tulostaan parantavaan Arctic Group -monialakonserniin, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli noin 20 miljoonaa euroa.

Tapahtumatuotantoon edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti suhtautuvan yhtiön osakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja alihankkijoihin kuuluu suuri joukko arvostettuja ja kokeneita tapahtuma-alan toimijoita niin tekniikan, turvallisuuden, tapahtumainfrastruktuurin, ruoka- ja juomapalveluiden, markkinoinnin kuin tiedotuksenkin saralta.

Tiger Production Oy:n toimitusjohtajana toimii Arctic Groupin hallituksen puheenjohtaja Janne Naapanki. Yhtiön liiketoimintajohtaja on Sami Hokkanen. Samilla on pitkä kokemus tapahtuma-alasta. Aikaisemmin urallaan hän on työskennellyt erilaisissa markkinointi- ja johtotehtävissä muun muassa sellaisissa yrityksissä kuten Provisual Ltd., Helsingin Kulttuuritalo ja Sunborn Events Oy. Tigerin operatiivinen johtaja on Antti Smeds, muun muassa tapahtumatuotantojen toteuttamiseen erikoistuneen EventWorks Oy:n entinen HR-johtaja.

Yhtiö järjestää keskisuuria yleisötapahtumia, musiikkifestivaaleja ja teatteriproduktiota eri puolilla Suomea kesäkuukausiin keskittyen. Tulevat musiikkifestivaalit toteutetaan osuvalla otsikolla Suomi.Live. Näillä näkymin Suomi.Live -musiikkifestivaali nähdään kesällä 2023 useammalla paikkakunnalla ympäri Suomea. 

  • Haluamme luoda uusia tapahtumia ympäri maata matalalla kynnyksellä. Yhtiömme vahvuuksiin kuuluu se, että avainhenkilöt vaikuttavat eri puolilla Suomea, sanoo yhtiön operatiivinen johtaja Antti Smeds.

  • Tigerin avainhenkilöt ovat pitkäkestoisella työurallaan nähneet niin tapahtuma-alan aurinkoiset kuin varjoisatkin puolet. Tiger haluaa tulevaisuudessa kiinnittää suurta huomiota yhtiön toimintaan liittyviin eettisiin kysymyksiin tapahtuma-alalla. Arvoihimme kuuluvat avoimuus, vastuu, oikeudenmukaisuus, luotettavuus ja toiminnan jatkuva analysointi ja kehittäminen. Nämä arvot ovat myös oleellinen tapa luoda yhteishenkeä ja yhteenkuuluvuutta yrityksen sisällä, toimitusjohtaja Janne Naapanki toteaa.

Viime kesänä Sotkamossa sijaitsevalla Marjex Stadionilla nähtiin parisen kymmentä Tigerin tuottamaa ja Heikki Silvennoisen ja Ilkka Heiskasen käsikirjoittamaa ”Poikamiesboxi”-kesäteatterinäytöstä. Näytökset olivat pääsääntöisesti loppuunmyytyjä. Kesäteatterinäytökset jatkuvat uuden ohjelmiston voimin ensi kesänä. Stadionilla järjestettiin lisäksi konsertteja ja muita tapahtumia.

  • Tiger ei ole pikavoittojen perässä asiakastyytyväisyyden kustannuksella. Asiakastyytyväisyys ja palvelualttius ovat toimintamme kulmakiviä. Olemme asettaneet niin kulurakenteemme kuin yleisömäärätavoitteetkin mahdollisimman realistiselle tasolle. Vältämme vauhtisokeutta ja kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti. Kuuntelemme huolella tapahtumiin liittyvien asianomistajien kuten kuntapäättäjien, viranomaisten, yhteistyökumppaneiden ja esiintyjien toiveita kiinnittäen tietysti erityistä huomiota asiakastyytyväisyyteen. Me haluamme olla reilusti ylpeitä tuottamistamme tapahtumista, liiketoimintajohtaja Sami Hokkanen kertoo.

Lisätietoja:

Operatiivinen johtaja Antti Smeds +358 400 812 904, antti.smeds@tigerproduction.fi 

Liiketoimintajohtaja Sami Hokkanen, +358 50 3766 407, sami.hokkanen@arcticgroup.fi

Toimitusjohtaja Janne Naapanki, +358 50 5298 909, janne.naapanki@arcticgroup.fi